Foto en film op school

Wil jij ook ict-rijke activiteiten organiseren in jouw eigen groep op het gebied van foto en film? Hieronder staan volledig uitgewerkte lesideeën die je kunt gebruiken. Heb je materialen of advies nodig? Dan kun je dit aanvragen via arnhem@ixperium.nl.

Kunst op school

Wil jij ook ict-rijke activiteiten organiseren in jouw eigen groep op het gebied van kunst? Hieronder staan volledig uitgewerkte lesideeën die je kunt gebruiken. Heb je materialen of advies nodig? Dan kun je dit aanvragen via arnhem@ixperium.nl.

Maakonderwijs op school

Wil jij ook ict-rijke activiteiten organiseren in jouw eigen groep op het gebied van maakonderwijs? Hieronder staan volledig uitgewerkte lesideeën die je kunt gebruiken. Heb je materialen of advies nodig? Dan kun je dit aanvragen via arnhem@ixperium.nl.

Programmeren op school

Wil jij ook ict-rijke activiteiten organiseren in jouw eigen groep op het gebied van programmeren? Hieronder staan volledig uitgewerkte lesideeën die je kunt gebruiken. Heb je materialen of advies nodig? Dan kun je dit aanvragen via arnhem@ixperium.nl.

Jonge kind op school

Uit ervaring is gebleken dat jonge kinderen het meest leren van en met ict in het eigen lokaal. Wil je met kleuters en ict aan de slag gaan, dan laten wij de leerkrachten graag zien wat de mogelijkheden zijn. We tonen de devices die een echte meerwaarde hebben voor de kinderen en geven waar nodig instructies. Na afloop van deze bijeenkomst kan je direct devices lenen om uit te proberen in jouw groep. Ben je geïnteresseerd in het jonge kind en ict, neem dan contact op via arnhem@ixperium.nl.

Robotica op school

Wil jij ook ict-rijke activiteiten organiseren in jouw eigen groep op het gebied van robotica? Hieronder staan volledig uitgewerkte lesideeën die je kunt gebruiken. Heb je materialen of advies nodig? Dan kun je dit aanvragen via arnhem@ixperium.nl.

Virtual- en Augmented Reality op school

Wil jij ook ict-rijke activiteiten organiseren in jouw eigen groep op het gebied van virtual- en augmented reality? Hieronder staan volledig uitgewerkte lesideeën die je kunt gebruiken. Heb je materialen of advies nodig? Dan kun je dit aanvragen via arnhem@ixperium.nl.

LEGO Challenge, iXperium

LEGO Challenge@school – iXperium

Heb jij al eens een robotwagentje gemaakt? Weet je dat je deze dan ook nog kunt programmeren? En wil je in kleine groepjes eens door een zelfgebouwde stad rijden om pakketjes, diamanten of satellieten op te halen? Schrijf je dan in voor de Lego Challenge.

Drone Challenge@school

Heb je al eens gevlogen met een drone? Wist je dat je een drone ook kunt programmeren? Zou je met jouw groep willen kijken welke trucjes je met een drone kunt doen? Doe dan mee met de Drone Challenge!