Agenda

Kennisdeelbijeenkomst Onderzoekswerkplaats PO

Op 20 januari 2021 organiseert de Onderzoekswerkplaats Gepersonaliseerd leren met ict een kennisdeelsessie. In een online sessie nemen we jullie mee in de resultaten van deze onderzoekswerkplaats.

Regiofinale FIRST® LEGO® League

De regiofinale FIRST® LEGO® League wordt dit keer gehouden op zaterdag 30 januari 2021 gehouden. Later dan gepland vanwege de Corona maar we hebben de voorbereidingen weer opgepakt. Zet de datum alvast in je agenda.

Hoe rijk is jouw professionalisering?

Op 4 maart 2021 organiseert de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten een online evenement omtrent de Toolkit Bouwstenen voor effectieve docentprofessionalisering: ‘Hoe rijk is jouw professionalisering?’

Experimenteren met de implementatiescan

Experimenteren met technologie in zorg en welzijn gebeurt dagelijks, maar de uiteindelijke stap naar implementatie lukt vaak niet. De implementatiescan kan jou en je organisatie helpen bij een succesvolle implementatie. Doe mee met de online lunchbijeenkomst "Experimenteren met de implementatiescan" van de Zorgalliantie op 29 april.

Technology Talks online – Is Virtual Reality het nieuwe medicijn of de nieuwe therapie?

Graag nodigen we je uit voor Technology Talks, de jaarlijkse conferentie van iXperium Health voor professionals, docenten, studenten, onderzoekers en experts die werken of studeren in zorg en welzijn. Ook dit jaar is Technology Talks uiteraard online.

Op 18 mei gaan we van 19:00-20:30 uur in gesprek hoe Virtual Reality Zorg en Welzijn radicaal gaat veranderen.